Vergadering bewonersplatform

Beste Watounaars,

De volgende vergadering van het bewonersplatform zal plaatsvinden in de Bollaard op dinsdag 22 mei e.k. om 20u.

Agenda:

Antwoorden van het schepencollege op onze vragen v.d. vorige vergadering

Variapunten

Brainstormsessie over de toekomst van ons dorp, wat is goed, wat kan beter, waar hebben we nood aan? Ook u kan uw mening kwijt! Deze sessie zal geleid worden door Stijn Dujardin, ons wel bekend als voormalig beheerder van de Plokker.

We bieden ondersteuning aan inwoners, lokale handelaars en lokale besturen die een goed idee hebben om van hun dorp of gemeente een nóg betere plek te maken om te wonen, te leven en te werken. De oproep gaat specifiek over commerciële diensten en/of publieke voorzieningen in een dorp.

Bv. We geven steun aan een commerciële aanbieder (bv. supermarkt, bakker, kruidenier, etc.) die zijn dienstenaanbod wil aanvullen met openbare diensten (bv. antenne van de openbare bibliotheek, postpunt, ophaalpunt, enz.).

Ook een sociale aanbieder (bv zorg- of welzijnsinstelling of overheid) kan ondersteuning krijgen om binnen een publieke of semipublieke locatie (dorpshuis, woonzorgcentrum, school) commerciële of publieke diensten te integreren die op vandaag niet aanwezig zijn.

Geïnteresseerd?
In samenwerking met de provincie organiseert het bewonersplatform van Watou een brainstormsessie op dinsdag 22 mei 2018 van 20u tot 22u.

Bedoeling van de brainstormsessie is om één of meerdere projectideeën te vinden voor Watou die dan kunnen worden ingediend via de projectenoproep van Partons 2.0.

Kom naar de brainstormsessie & denk mee over de toekomst van jouw dorp!

https://www.west-vlaanderen.be/economie-en-landbouw/provinciale-eu-projecten/partons-20

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: