Nieuw seizoen Trippeltrappers

Beste Tripeltrappers,

Na 2 jaar op rij een mail naar jullie te moeten sturen over lockdown toestanden en dergelijke meer aan het begin van het seizoen, eindelijk weer een ‘normale’ goeie ouwe uitnodiging.

Inderdaad, op donderdag 7 april starten we opnieuw vol enthousiasme een nieuw TT-seizoen.  We doen niet aan doemdenken en gaan ervan uit dat we tot september zorgeloos elke donderdagavond kunnen afspreken voor een mooie fietstocht en de gebruikelijke, minstens even belangrijke ‘après’.

Plaats van afspraak behouden we aan de Bollaard in de Winnezelestraat.  Daar de lente nog zeer pril is en de dagen bijgevolg nog kort,  spreken we de eerste 2 keren (7 en 14 april) uitzonderlijk om 19u15 af,  een kwartier vroeger dan de volgende keren.  Voor deze eerste twee weken spreken we alvast af met Rik om in Café de Kikker te klinken op het nieuw seizoen na de rit. 

We voorzien een gezamenlijke, eerste verkennende rit   aan een rustig tempo en met een afstand van om en bij de 20 kilometer. Vanaf de week daarop kun je zoals vorig jaar kiezen voor ofwel mee te rijden met de   ‘trage’ groep (alias De Janetten),  aan een  ontspannende doch sportieve en opbouwende snelheid, ofwel met de ‘rappe’ (alias de Jacketten) die een hoger tempo en grotere afstand ambiëren.  Laat het echter duidelijk zijn,  ook in de tweede groep is de hoofdbedoeling nog steeds om zich samen uit te ontspannen en te genieten.  De afgelegde afstand en de gemiddelde snelheid van de ritten zijn ondergeschikt aan het groepsgevoel. 

Voor de Janetten blijft Eddy bereid om de ritten te maken en voor te rijden, maar als iemand anders eens een voorstel heeft voor een  rit, dan juichen wij dit ook toe.  Voor de Jacketten  gaan we ervan uit dat jullie onderling afspreken wie een ritje voorbereidt.

Je kunt aan onze activiteiten deelnemen door je in te schrijven als lid van de TT’s en  10 euro per persoon  over te schrijven op onze rekening nummer BE88 7480 2792 0141 (liefst),  of door dit bedrag gewoon te betalen bij je eerste deelname.  Het inschrijvingsgeld wordt besteed aan  af en toe op speciale momenten een traktaatje uit de kas of bij gelegenheid een geschenk of een attentie. 

Tenslotte nog even melden dat we, net zoals de laatste jaren,  géén groepsverzekering nemen.  Mocht er zich eventueel een accident(je) voordoen,  weet dus dat je NIET verzekerd  bent via de TT’s voor eigen lichamelijke of materiële schade,  noch voor  de schade die je eventueel bij iemand anders zou veroorzaken.  Deelname is dus volledig op eigen risico (we veronderstellen trouwens dat praktisch iedereen een familiale verzekering heeft t.o.v. derden).

Heel graag tot dan!!

Sportieve groeten,

het TT-team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: