Cum Jubilo

Kerst en Nieuwjaar met het Gregoriaans Koor Cum Jubilo

Vrijdagavond 24 december om 16:45 Kapel OLV-Gasthuis Poperinge: Onder de enthousiaste leiding van dirigente Isabelle Theodon leidt Cum Jubilo je op vrijdagavond 24 december om 16:45 op weg naar Kerstmis met een kerstzingen rond de kribbe, met op het programma traditionele kerstliederen uit Vlaanderen en Gregoriaans kerstrepertoire. Onmiddellijk nadien om 17:00 zingt de schola de Gregoriaanse vooravondmis voor dit hoogfeest. Robert Hostyn begeleidt de schola op het orgel. We wensen u alvast een zalig feest van Kerstmis toe.

Zondag 26 december, 9:30 Sint-Jan ter Biezen, Feest van de Heilige Familie. Op tweede Kerstdag zal onze schola de mis opluisteren ter gelegenheid van het Feest van de Heilige Familie, in het kerkje van Sint-Jan-ter-Biezen.  

Zaterdag 8 januari 2022: Driekoningen in Frans-Vlaanderen. Onze schola is te gast in Houtkerke. Om 18:00 zingen we er de liturgie voor het feest van Epifanie of Driekoningen. Houtkerke bezit een waardevol historisch orgel, dat vier jaar geleden dank zij een grondige restauratiebeurt, opnieuw mooi bespeelbaar is. Ook u bent van harte welkom op dit treffen in ons geliefd Frans-Vlaanderen.

Zondag 9 januari 2022, 09:30 Sint-Jan-ter-Biezen

Onze beste wensen voor een gezegend feest van Kerstmis en een voorspoedig 2022.     Met vriendelijke groeten,  

Familie Deheegher

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: