Mijn Burgerprofiel

De site van Poperinge is sinds kort gekoppeld aan Mijn Burgerprofiel. Mijn Burgerprofiel vormt het persoonlijke overzicht van al je overheidszaken. Het verzamelt al je officiële gegevens en overheidsadministratie.

Poperinge zet volop in op digitalisering. Zo werd onlangs een nieuw participatieplatform gelanceerd, kan je online een afspraak maken met de stadsdiensten, wordt de webshop voor de aankoop van tickets voor evenementen vernieuwd en zijn tal van administratieve processen gedigitaliseerd. Een volgende logische stap in deze digitalisering was de aansluiting op Mijn Burgerprofiel.

Mijn Burgerprofiel vormt een centrale toegang tot al je overheidszaken. Je kan er heel wat attesten, aktes en vergunningen online opvragen. Ook de status van een aanvraag kan je vaak opvolgen via Mijn Burgerprofiel. Mijn Burgerprofiel kreeg de voorbije periode nog extra aandacht doordat ook je uitnodiging voor de COVID-19 vaccinatie via die weg tot bij de burger kwam.

150ste aansluiting

Poperinge sloot als 150ste gemeente aan bij Mijn Burgerprofiel. Reden genoeg voor Digitaal Vlaanderen om Poperinge op taart te trakteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: