Maurice & Michella

1 oktober, Herdenkingsmis Maurice en Michella Demol-Maerten

Michella Maerten overleed enkele maanden geleden. Het was bijzonder pijnlijk om, midden Corona, afscheid te moeten nemen van Michella zonder familie of vrienden.

In die dagen van verdriet kwamen vele verhalen in Watou naar boven van ‘Maurice en Michella’. Ze hebben zoveel betekend voor Watou: het koor, het Gregoriaans Festival, het feestcomité, KAV, bebloemingscomité…..

Bernard Deheegher en Guido Ollevier brachten het idee naar voren om Maurice en Michella te gedenken met een passende liturgische viering, gezongen door het gregoriaans koor Cum Jubilo.

Voor hun kinderen betekent dit een ‘verstillend afscheid’ van Watou, het dorp waar hun ouders een blijvende stempel hebben gedrukt op het verenigingsleven. Ze waren dan ook heel blij met dit initiatief, dat ze samen met hun familie en vrienden willen meemaken.

U wordt, als lid, of als oud-lid van die vereniging(en),of gewoonweg als vriend van Maurice en Michella uitgenodigd op deze herdenkingsmis op vrijdag 1 oktober 2021 om 18:00. Die datum niet toevallig gekozen: het is het feest van de H.Bavo, patroon van onze parochie, waarvan Maurice en Michella zoveel hielden

Alvast van harte welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: