Vrijwilligersbeurs

Voor iedereen die zich wil engageren willen wij een vrijwilligersbeurs organiseren. Wat is vrijwilligerswerk nu precies, ben ik verzekerd als vrijwilliger, hoe vaak moet ik mij engageren waar kan ik terecht met mijn talent … Dit zijn enkele vragen die beantwoord worden op de vrijwilligersbeurs in jouw buurt. 

De vrijwilligersbeurs start telkens met een infosessie over vrijwilligerswerk. Daarna kan u langsgaan bij de verschillende aanwezige organisaties om meer info te verkrijgen. Gidsen helpen u graag op weg zodat je je weg vindt in het aanbod. 

De vrijwilligersbeurs vindt plaats op vrijdag 1 oktober, van 14u tot 16u, JC De Kouter, Komstraat 30, Poperinge 
Interesse? Schrijf dan zeker in 
voor 24 september via  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=7gcAGUuRaUqvbYnFN6sNa_JNCn3yU29Ov1z8r_1wmllUODFPQThLRkc3NDdTUFZXQzJPMkZRR1hVSC4u. We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten. Ken je andere geïnteresseerden, stuur dit formulier dan ook door. Zo kunnen we inschatten hoeveel aanwezigen er zijn en kunnen we de vrijwilligersbeurs coronaproof organiseren. 
Kan u niet aanwezig zijn maar toch nieuwsgierig naar het aanbod, check dan zeker eens 
www.eerstelijnszone.be/elz-westhoek-wil-je-helpen-als-vrijwilliger-in-een-zorg-en-welzijnsorganisatie of www.vrijwilligerswerk.be. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: