Geef uw mening over het Kunstenfestival 2022- Patchwork

Met dit project onderzoeken we samen met kunstenaars en bewoners hoe de toekomst van het Kunstenfestival eruit zou kunnen zien.

Tijdens de week van 20 juli en de week van 17 augustus slaan dertig kunstenaars uit binnen- en buitenland letterlijk en figuurlijk hun tenten op in Watou. Het deelnemersveld is heel divers, zowel individuele kunstenaars als collectieven. Ze hebben één ding gemeen: hun motivatie om ter plaatse iets te creëren. Laat dit een warme oproep zijn aan alle inwoners van het dorp: sla gerust een babbeltje met de kunstenaars of ga hen eens opzoeken. Je hoeft geen uitgesproken ideeën te hebben rond kunst en cultuur. Hen gewoon welkom heten in het dorp is ook al fijn. Het tentenkamp ligt bij OC De Bollaard, jullie welbekend.

Wil je met de Patchworkers in gesprek gaan? Dat kan op dinsdag 20 juli en op dinsdag 17 augustus, om 20:30 uur in de Parochiezaal. Koen Vanmechelen is dan gastspreker (check de website https://bit.ly/3gSBb6G voor je gratis ticket). Je kan je ook gewoon inschrijven bij Jan Daschot: jan.daschot@gmail.com (graag naam en adres opgeven). We zetten een drankje voor je klaar!

Op het Marktplein van Watou staat de Patchwork-box. Ga binnen en laat er jouw idee of suggestie achter voor Watou 2022! We zijn benieuwd. Je krijgt in de week van 12 juli ook een kaartje in de bus waarop je je idee kan uitschrijven. Je kan ons ook altijd contacteren op kunstenfestival@poperinge.be

(coördinator Patchwork: Annemie.morisse@poperinge.be)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: