Verbroedering Mézières-en-Brenne

Beste Vrienden van Mézières,

Heel waarschijnlijk is de vraag bij jullie reeds naar voor gekomen: “Zullen er verbroederingscontacten zijn deze zomer?”
Het is namelijk zo: Voor dit jaar zullen we nogmaals, zoals vorig jaar, geen officiële uitwisselingen houden.
Na verschillende contacten met onze zustergemeente Mézières-en-Brenne hebben we besloten om de jumelage te verplaatsen naar 2022.
Bij ons zijn de coronacijfers niet slecht. Bij onze Franse vrienden is het iets minder goed maar niet dramatisch. De cijfers gaan daar ook de goede richting uit, maar zij vrezen voor de “varianten” die er tamelijk circuleren. Daarom kwam de vraag van hun kant om alles naar volgend jaar te verplaatsen. Binnen ons bestuur vonden we dat dan een terechte beslissing.
Dat wil niet zeggen dat je geen persoonlijke contacten kan organiseren… daar zijn ze ook blij om iemand van ons te horen of te zien!
We hopen alvast dat we de coronapandemie vlug achter ons kunnen laten en kijken hoopvol uit naar een volgende bijeenkomst.
Noteer alvast 12 juli in de agenda. Het verbroederingscomité houdt opnieuw een baanbolling in Café De Kikker. Je kan er terecht vanaf 18.30 uur voor een frisse pint en een BBQ worst.

Met vriendelijke jumelagegroet,
“De Vrienden van Mézières”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: