de nieuwe PMD-zak en containers vanaf 1 april

Alle info: https://www.ivvo.be/nieuws/de-nieuwe-blauwe-zak

Op 1 april 2021 is het zover, dan start IVVO in samenwerking met Stad Poperinge met de ophaling van restafval in containers.
De firma Inovim is verantwoordelijk voor het uitzetten van de containers. Tussen 17 maart en 2 april zullen zij de door jou bestelde container(s) aan je voordeur plaatsen, je hoeft hiervoor niet thuis te zijn (let op de sticker met je naam en adres op de zijkant). Neem de container(s) wel binnen van zodra het mogelijk is. Bovendien krijg je deze of volgende week een brief met de exacte leverdatum van je container(s). 
Twee types containers voor 40l
Indien je een 40l container hebt besteld, dan zal het model hiervan vermeld staan op de brief. Voor een restafvalcontainer is dit een draagmodel terwijl een gft-container van 40l een trolleymodel is. Dit zijn twee verschillende standaard modellen. Het trolleymodel is uitgerust met wieltjes, een uitschuifbare handgreep en een draagbeugel. Omdat gft de zwaarste fractie is, is er een nieuw model ontwikkeld. Dit model wordt later doorgetrokken naar de restafvalcontainer. Opgelet, de uitschuifbare handgreep moet ingeschoven worden voor de afvalophaling.

Eerste omruiling gratis
Bevalt het formaat van de container je niet of heb je deze toch wat mis ingeschat? Geen probleem! IVVO komt deze de eerste keer gratis omruilen, daarna kost een omruiling 12 euro. Breng onze klantendienst hiervan op de hoogte zodat ze dit voor je in orde kunnen brengen.
info@ivvo.be – 057/ 21 41 60

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: