Watouse wandelaars gezocht

Door de aanhoudende coronamaatregelen zijn we massaal weer aan het wandelen en fietsen geslagen. De kleine straatjes werden nog nooit zo veel bewandeld als nu”, zegt schepen Marjan Chapelle (Samen). “Om wat variatie te brengen in de wandelroutes, roepen we op om elkaar te inspireren met eigen uitgestippelde routes. Ben je een krak in het uitstippelen van leuke wandeltochtjes, dan ben jij de wandelambassadeur die we zoeken.”

Aan de wandelambassadeur wordt gevraagd om zijn route in te sturen met een plannetje of een opsomming van de knooppunten, een leuke foto van de route mee te sturen en door te geven waarom die route een aanrader is. “Voel je vrij om de route te maken die je wil, in het centrum of een deelgemeente, buggyvriendelijk of niet, lang of kort. De stad zorgt voor de verspreiding van je route bij andere geïnteresseerden via sociale media.”

De actie kadert in het project ‘Warm in arm’, waarbij inwoners elkaar helpen om de coronaperiode door te komen. Meer info op www.poperinge.be/wandelambassadeurs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: