Warm in arm

Arm in arm gaan we samen voor een warm Poperinge

Voor de tweede keer dit jaar houdt het gekende, hardnekkige virus ons binnen. De donkere wintermaanden kunnen zwaar wegen. Daarom gaan we samen op zoek naar warmte, hoop en verbondenheid.

Beweeg

Wandelen geeft je zuurstof en inspiratie, je ontdekt nieuwe plekken. Een gesprek doet ook wonderen: vijf minuutjes vanop afstand in openlucht met de buur, of een uur via videogesprek met iemand die je liefhebt. Of misschien wel een verrassend, onverwacht telefoontje of zelfs een lief kaartje in de bus, dat een glimlach op je gezicht tovert.

Bied hulp aan

Verhalen verplaatsen ons naar een andere wereld, prikkelen onze fantasie, doen ons loslaten. De vlammen aan de vensters, de lichtjes achter de ramen, geven steun aan wie het moeilijk heeft. Een nieuwe, warme affiche komt er nu naast en verbindt ons. Licht en beelden in etalages fleuren onze straten op en inspireren. Buren, vrienden, kennissen geven hulp aan wie het nodig heeft.

Laat je fantasie prikkelen

Vanuit de stad willen wij jullie steunen en inspireren. We staan klaar met initiatieven als burenhulp en de telefoonster. Maar we willen ook inspireren met enkele nieuwe activiteiten. Uiteraard hebben we ook het mooie aanbod aan wandelingen en fietstochten, en kan je nog steeds terecht in de bibliotheek.

Hier vind je alle acties en activiteiten die op stapel staan. Ongetwijfeld vullen we hier en daar nog iets aan. Wil je graag zelf een suggestie doen? Of jouw actie of verhaal delen? Spreek ons aan, of deel het via het invulformulier of via sociale media met #warminarm en #poperinge. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: