Mededeling dekenij

665f3-3194949916-64

Door ziekte zal pastoor Ludo Lepee een tijd buiten circulatie zijn.

Hij is momenteel opgenomen in het Jan Yperman ziekenhuis te Ieper, herstellend van een ingreep. We wensen hem een spoedig herstel toe en bidden dat hij zo vlug mogelijk zijn taken terug kan opnemen.

Een zo actieve priester als pastoor Ludo vervangen is geen sinecure. Niet alleen hebben we geen vervanger voor handen maar bovendien blijkt uit zijn drukke agenda welk werkpaard hij eigenlijk wel is.

In afspraak en samenwerking met het bisdom, het decanaat, de priesters Eric Ingelaere en Jozef Van Acker en met de plaatselijke contactpersonen en medewerkers willen we zo goed mogelijk zorgen voor een continuïteit in de diensten en de pastoraal. De vieringen tijdens de week vervallen en voor de missen tijdens het weekend kiezen we voor woord- en communiediensten waar Eucharistievieringen niet haalbaar zijn. De communie wordt aangebracht uit de vieringen waarin de aanwezige priesters voorgaan.

We merken een grote bereidwilligheid en inzet van velen om bij te springen waar kan.

Het siert en toont de kracht van de plaatselijke geloofsgemeenschappen, waarvoor dank!

Diaken Luc Vandevyver is samen met de contactpersonen bereid gevonden om ondersteuning te bieden onder andere om voor te gaan in de gebedsvieringen, de dopen en de uitvaartliturgie.

We vragen allen om te bidden voor een goede en snelle genezing van pastoor Ludo en hopen dat zijn afwezigheid van korte duur zal zijn.

Met dank voor alle inzet, bekommernis en zorg.

deken Miguel Dehondt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: