Oproep medewerking theaterwandeling

Beste,

Het is weer zover, de theaterwandelingen staan voor de deur. En in 2019 is het centrum van Poperinge aan de beurt!Dit jaar worden het niet de klassieke theaterwandelingen. Er is niet één regisseur, maar zeven, en niet één tekstschrijver, maar zeven! De locaties zullen ook niet alledaags zijn, en er zullen diverse theatervormen aan bod komen. Maar zoals altijd rekenen we ook op Poperingse toneelverenigingen, plaatselijke verenigingen en sterke individuen om mee te werken.

De theaterwandelingen zouden plaatsvinden van 16 tot en met 23 augustus, met op maandag of dinsdag een dagje rust, en het zou ook opnieuw een avondprogramma zijn, dus ook met avondvoorstellingen.

Zonder hulp van lokale verenigingen zijn de theaterwandelingen onmogelijk. Mag ik dan ook een warme oproep doen om jullie naam (individu of vereniging) op te geven indien jullie het zien zitten om hieraan mee te werken. Hetzij voor of hetzij achter de schermen. (cultuur@poperinge.be, 057/34 66 88) Alle vrijwilligers worden vergoed, wat de verenigingskas zeker ten goede kan komen. We zoeken o.a.: begeleiders van groepen, medewerkers catering (bar en broodjes), seingevers (afzetten straten, …).

Het is noodzakelijk om nu reeds een zicht te verkrijgen wie er geïnteresseerd is om mee te werken, zodat we aan de hand hiervan de nodige volgende stappen kunnen zetten. We mikken op een eerste infovergadering midden maart, met hopelijk veel geïnteresseerde verenigingen en enthousiaste mensen! Meer info hieromtrent volgt snel.

Alvast hartelijke dank voor uw medewerking,

en hopende op een positief antwoord.

Met vriendelijke groeten,

Matthias Breyne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: