ZWARTE FRAK 2018

ZWARTE FRAK.JPG

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart organiseren de muziekliefhebbers van WatouDou, de tweede editie van ’n Zwartn Frak: twee avonden vol gratis live optredens in het Festivalhuis in Watou.

Vrijdagavond gaan we van start met de vierkoppige heavyrock band Bogus Nim uit Ieper die een mix van heavyblues en stonerrock brengt. De heren van Pawnshop Blvd. nemen over en verrassen het publiek met hun ‘West Flemish 21th Century Rock ’n Roll’. Daarna is het de beurt aan Flink 82 die, zoals de naam doet vermoeden, een tribute brengt aan rockband Blink 182. DJ Tom Deplaecie verzorgt de muzikale fade-out met zijn favoriete eighties platen.

Op zaterdagavond steekt Swoun van wal. Dit trio is afkomstig uit Harelbeke en brengt het publiek in vervoering met hun shoegazenummers. Zij worden afgelost door de garagerock van Aping Friends die de mosterd haalde bij Millionaire. Ook op zaterdag opent DJ Tom Deplaecie zijn platenkast om de avond in schoonheid te eindigen.

Benieuwd wie op 26 mei op het podium van Waves of Joy zal schitteren? De bands worden tijdens ’n Zwartn Frak bekendgemaakt!

http://nzwartnfrak.watoudou.be/

Gratis toegang

%d bloggers liken dit: